Frågor & svar

Här besvaras många av de frågor som våra medlemmar brukar ha funderingar kring. Det kan vara allt från frågor om CV till hur vår tjänst fungerar.

Hur fungerar Jobbmotors tjänst?

Så fort du har blivit medlem och loggat in får du en egen profil där du kan ladda upp ditt CV och Personliga brev eller använda våra färdigskrivna mallar. När du laddat upp dessa två är du redo att söka jobb. Det är bara att välja den yrkeskategori du är intresserad av samt vilken sökningsmetod du vill använda dig utav och påbörja din sökning. När du har sökt till dom lediga tjänsterna är det bara att vänta på att arbetsgivaren kontaktar dig på din egna e-post eller telefon.
Vad kostar det?

Vi bjuder alla våra nya medlemmar på 30 dagars medlemskap för endast 199:- 10:-. Du kan själv avsluta din prenumerationen när du vill.

Har ni någon bindningstid?

Nej! Vi på jobbmotor strävar efter att ge våra kunder friheten att hitta sitt jobb så snabbt och effektivt som möjligt och därför har vi ingen bindningstid. Tycker du om tjänsten och vill fortsätta använda Jobbmotor behöver du inte göra någonting. Jobbmtor är månadsbaserad och faktureringen börjar på det datum du registrerade dig för tjänsten. Inga kontrakt, inga uppsägningsavgifter, inga förpliktelser. Avsluta online när du vill, dygnet runt.
Hur avbryter jag mitt medlemsskap?

Om du vill avbryta ditt medlemskap mailar du in till vår kundservice på kundservice@jobbmotor.se och säger att du vill avsluta ditt medlemskap så gör vi det inom 24 timmar. Därefter kommer du få ett bekräftelse brev skickat till din inkorg gällande avslutandet av ditt medlemskap.

Hur får jag svar från arbetsgivarna?

Du får svar från arbetsgivare direkt på den e-postadress du registrerade dig med. Du behöver alltså inte gå genom Jobbmotor för att se svar från arbetsgivare utan återkopplingen från arbetsgivaren finns alltid nära till hands i din privata inkorg.
Hur vet jag vilka jobb jag har sökt och vilka arbetsgivare som kommer att kontakta mig?

För att se alla jobb du har sökt via vår tjänst går du in på din profil som finns i panelen och klickar på spalten ”sökta jobb”. Där kan du snabbt och enkelt komma in och läsa på så att du är förberedd när telefonen ringer.

Kan ni garantera att man får jobb?

Jobbmotors tjänst låter dig söka hundratals jobb från flera olika plattformar och därför ökar vi dina chanser att få jobberbjudande markant. Vi har däremot inget direkt inflytande över arbetsgivarnas beslut men statistiken visar att över 80% av våra medlemmar blir kallade till jobbintervjuer under de första dagarna.
Yrkeskategorin jag söker finns inte med, vad gör jag?

Om det är ett specifikt yrke eller yrkeskategori som inte finns med under våra yrkeskategorier ber vi dig att kontakta oss på kundservice@jobbmotor.se. Vi är jätte tacksamma för förslag och kommer så snabbt som möjligt utvärdera om det går att lägga till yrket bland de andra yrkeskategorierna.


Automatisk jobbsökning, helt enkelt.

BÖRJA SÖK