Vad är Jobbmotor?

Jobbmotor är en automatiserad jobbsökningstjänst som tar fullt ansvar över din jobbsökningsprocess. Här hjälper vi dig med att söka upp till hundratals lediga jobb, dygnet runt som matchar din angivna sökprofil. Dessa sökningar går till säkra och pålitliga platsbanker runt om i landet. När du har satt igång Jobbmotor är det bara att luta dig tillbaka och vänta på att arbetsgivaren kontaktar dig på din egna e-post eller telefon.
Välj yrkeskategori

När du blivit medlem hos oss väljer du den yrkeskategori du är intresserad av samt vilken sökningsmetod du vill använda dig utav.

Skapa eller ladda upp ditt CV

Om du redan har ett färdigjort CV så är det busenkelt att ladda upp det hos oss. Har du inget CV kan ta hjälp utav våra kostnadsfria CV-Mallar för att se till att ditt CV samt ditt personligabrev håller en jämn och fin utformning så att din information lämnar ett gott intryck.

Skicka din ansökan

När du har laddat upp ditt CV och personliga brev hjälper våran automatiserade jobbsökningtjänst att söka jobb. Vi hjälper dig att söka upp till hundratals jobb inom den yrkeskategori du har valt, dygnet runt.

Få svar från arbetsgivare

När du har satt igång JobbMotor är det bara att luta dig tillbaka och vänta på att arbetsgivaren kontaktar dig på din egna e-post eller telefon. Vi garanterar alla våra användare svar från arbetsgivare eller pengarna tillbaka.

Hur mycket kostar ett medlemskap?

Vi bjuder alla våra nya medlemmar på en 30 dagars provmedkemskap endast för 199:- 10:-. Vi har aldrig någon bindningstid. Under prövoperioden kan du pausa eller stänga av medlemskapet hos oss när du vill.


PROVA NU