Om oss


Jobbmotor består ut av ett team passionerade entreprönerörer med stora ambitioner som vill göra en skillnad I arbetsmarknaden. Vi vet hur komplicerad jobbsökningsprocessen kan vara och vi har alla genomgått den långsamma och tidskrävande processen av att leta, hitta och söka jobb utan någon lycka alls. Vi har därför skapat denna tjänst som gör som gör det möjligt för dig att söka hundratals jobb med ett enda knapptryck. På så sätt sparar du veckor om inte månader av enformigt jobbsökande och kan komma ut i arbetsmarknaden så fort som möjligt.

På Jobbmotor anser vi att alla alla har en plats på arbetsmarknanden. Vi tycker att söka jobb ska vara snabbt och enkelt. Därför har vi sett till att sammanförandet av arbetsgivare med arbetssökande är och förblir vår viktigaste uppgift. Det övergripande målet här på Jobbmotor är att underlätta för arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra samt att erbjuda stöd till personer som står långt från arbetsmarknaden genom olika verktyg som finns tillgängliga i tjänsten. Vår uppgift är att vara mellanhanden som hjälper våra kunder att nå sina yrkesdrömmar.

Vi är väldigt stolta över våra kunder och våra kunder är väldigt stolta över oss. Vi hoppas att våran tjänst ger dig motivation och inspiration samt öppnar upp nya möjligheter för framgång. Vi vill även passa på att tacka dig för att du har valt att använda oss. Har du vägarna förbi kan du även besöka oss. Vi finns i Workaround kontorshotellet på adressen Tegelbacken 4:a, 111 52 Stockholm från Måndag till fredag mellan 11:00 till 17:00. Vi uppmanar dig även att höra av dig här om du har några som helst funderingar kring oss eller våran tjänst.